Huur informatie

Onze verblijven zijn niet gelegen op een vakantiepark. Benieuwd hoe het werkt met betalen, reserveren, inchecken en uitchecken? Of wilt u meer weten over schoonmaak en huisdieren? Lees dan verder:

Betalen en reserveren

De beschikbaarheid van onze huisjes kunt u bekijken op de reserveringspagina. Hier kunt u direct een reserveringsaanvraag doen. Nadat u geboekt heeft, ontvangt u van ons een definitieve bevestiging met daarbij alle overige informatie en de bijbehorende factuur. Wij vragen een aanbetaling. 

Inchecken en uitchecken

Onze wisseldagen zijn altijd op maandag en vrijdag. Op de dag van aankomst bent u vanaf 15.00 uur welkom. Op de dag van vertrek vragen wij u de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten. 

Omdat onze vakantiehuisjes niet op een vakantiepark liggen, hebben wij ook geen receptie. Voor het ontvangen van de sleutel vragen wij u contact met ons op te nemen zodra u voor de boot staat. Wij zorgen ervoor dat u op het moment van aankomst toegang heeft tot de accommodatie (mits het 15.00 uur of later is). 

Bedlinnen & handdoeken

Bedlinnen kunt u voor € 9,00 pp huren handdoeken € 4,50 pp. De bedden dienen zelf opgemaakt en afgehaald worden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf beddengoed of handdoeken mee te nemen. Houdt u rekening met de volgende maten bedlinnen:

Hoeslaken: 90 x 200 cm
Dekbedovertrek: 140 x 200 cm.
Kussensloop: 60 x 70cm

Schoonmaak

Bij de reservering betaalt u schoonmaakkosten. Dat is voor de eindschoonmaak. Uiteraard vragen we u om het huisje netjes achter te laten. Wij vragen ook borg

Jongeren

Jongeren zijn welkom in onze accommodaties, maar onder bepaalde voorwaarden. In verband met overlast of schade komt het voor dat wij begeleiding, extra borg en/of het achterlaten van legitimatie vragen. Afhankelijk van de leeftijden van de gasten, worden deze voorwaarden gesteld. U dient hiervoor dus contact met ons op te nemen. 

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom in onze vakantiewoningen. Er zijn maximaal twee huisdieren per accommodatie toegestaan en per dier rekenen wij € 7,50 per nacht. Wij vragen u om de hond niet alleen achter te laten of in een bench te houden wanneer u afwezig bent.